Vill du göra skillnad för vår planet?

Lediga tjänster
Strömmande vatten
line

Hjälp näringslivet att
inkludera biologisk mångfald i affären

På Ecogain får du möjlighet att arbeta i spännande projekt med ledande svenska och globala företag. Några av Sveriges främsta experter blir dina kollegor, och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi har en stark lärandekultur och en snäll, inkluderande gemenskap som går hand i hand med våra värderingar.

Allt vi gör är djupt rotat i vetenskap och ekologi, och vi drivs av att vara i frontlinjen och utarbeta nya lösningar för hur det kan löna sig ekonomiskt att göra bra för naturen.

Hör av dig!

Ecogain är ett utpräglat kunskapsföretag med en stor bredd av kompetenser: miljöspecialister, ekologer, förändringsledare, ekologer, ingenjörer, jurister, geografer, analytiker, klimat- och hållbarhetsexperter. Men vi vill bli fler!

Därför ser vi fram emot att ta del av din erfarenhet, passion och idéer för att skapa hållbara lösningar för både biodiversitet och affärsnytta.

Ecogain och mina nya kollegor har gett mig ett fantastiskt välkomnande. Alla är öppna och hjälpsamma, det kändes att de verkligen vill att vi nyanställda ska trivas och känna oss som hemma vilket var jätteskönt!

Lucas Lundberg, Miljökonsult och GIS-expert
biologisk mångfald

Våra värderingar

  • Vi agerar som ett lag och gör varandra bättre
  • Vi skapar living planet solutions i samklang med goda affärer
  • Våra tillitsfulla och långvariga relationer med kund skapar en plattform för samarbete och rådgivning
  • Vi är genuint utforskande och nyfikna och söker alltid lösningar