Kontrollprogram

Kontrollprogram används för att säkerställa att de krav och villkor i tillståndet som har betydelse för påverkan av miljön eller människors hälsa hanteras och efterlevs under etablering och drift. Med Ecogains väl utformade kontrollprogram kan ni vara säkra på att alla relevanta aspekter täcks.

Anpassade kontrollprogram för specifika behov

Ecogains kontrollprogram utformas med noggrannhet utifrån er specifika plats och unika verksamhet. Dokumentet belyser vad som är viktigt att kontrollera och hur kontrollen ska genomföras, till exempel påverkan gällande ljud och transporter, hantering av kemikalier och avfall, återställning av temporära ytor samt rapportering. Det kan även ingå särskilda utredningar som rör verksamhetens påverkan på exempelvis rennäringen eller särskilda arter som kungsörn, lommar och fladdermöss.  

Ecogain hjälper er att ta fram kontrollprogram som utformas utifrån den specifika platsen och er verksamhets unika förutsättningar. Vi anpassar kontrollprogrammen olika beroende på om det gäller etablering eller drift. 

Kontakta mig om ni behöver hjälp Nora Lundblad nora.lundblad@ecogain.se +46 (0)10 405 90 13

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.