Skyltar och byggnationer 

På Ecogain förstår vi vikten av att sammanlänka människan med naturen genom inspirerande och informativa byggnationer och skyltar. Vi skapar lekfulla och spännande miljöer som gör naturen mer tillgänglig och väcker nyfikenhet hos besökare i alla åldrar.  

Inspirerande och informativa miljöer

Våra lösningar hjälper till att sänka tröskeln för att våga ta steget utanför asfalten, genom till exempel välkomnande entréer i upplevelseparker, gångar, spänger genom våtmarker, utsiktsplatser och fågeltorn. 

Vi designar och bygger informationsskyltar och skyltställ som inte bara delar kunskap utan också förhöjer upplevelsen på platsen. Vårt mål är att skapa detaljerade och engagerande miljöer som ger ett mervärde och lockar folk att utforska och lära sig mer om våra vackra utemiljöer. Genom att kombinera vår expertis inom natur och hållbar utveckling, med vår passion för kreativ design och kommunikation, erbjuder vi lösningar som inspirerar till handling för en grönare framtid.

Kontakta mig om ni behöver hjälp Nora Lundblad nora.lundblad@ecogain.se +46 (0)10 405 90 13

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.