Miljöåtgärdsplan

En miljöåtgärdsplan sammanfattar miljökonsekvensbeskrivningen och alla krav, beslut och tillstånd som berör etablering och drift av tillståndsgivna verksamheter. Ecogain har stor erfarenhet av att ta fram tydliga och visuella miljöåtgärdsplaner som ger ett bra och konkret stöd i verksamhetens arbete.

Detaljerade och pedagogiska planer

I miljöåtgärdsplanen redovisas i detalj vilken hänsyn och vilka specifika försiktighetsåtgärder avseende miljön som ska tas, oftast görs detta med hjälp av både löpande text, tabeller och kartor. Syftet är att underlätta för entreprenörer att följa de lagkrav och myndighetsbeslut som är aktuella verksamheten.

Genom att utarbeta pedagogiska och tydliga miljöåtgärdsplaner hjälper Ecogain dig som verksamhetsutövare att arbeta förebyggande och planera arbetet med etablering och drift av verksamheten på ett sådant sätt att skador på natur- och kulturvärden minimeras. 

Jag berättar gärna mer Agnes Sandström agnes.sandstrom@ecogain.se +46 (0)10-405 90 27

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.