GIS-analys

Inför investeringar som påverkar mark och vatten är det avgörande att fatta välgrundade strategiska beslut från start. Med Ecogains omfattande GIS-plattform och vår expertis inom fjärranalys och dataanalys kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter era geografiska behov och säkerställer att ni gör de bästa möjliga valen i förhållande till naturen

Interaktiva kartor som skapar förståelse för geografiska mönster och trender

Vi har skräddarsydda, specialiserade GIS-tjänster för insamling och analys av geografiska data, oavsett om det gäller markanvändning, infrastrukturplanering eller ekosystemförvaltning. De är också lämpliga för att optimera arbetet med miljöplanering och förvaltning. Då hjälper vi er att identifiera kritiska områden och optimera er naturresursförvaltning.

I vår avancerade GIS-plattform får ni datan spatialt visualiserad i interaktiva kartor. Den kan presenteras i er GIS-miljö eller i en anpassad miljö hos oss, tillgänglig för era användare. Den här sortens kartor ger en djupare förståelse av geografiska mönster och trender, och gör det enklare för er att fatta informerade beslut.

Mobil GIS och dataintegration

Med våra mobila GIS-lösningar kan ni samla in data i fält och direkt integrera den med er GIS-plattform. Detta möjliggör realtidsanalys och rapportering, något som kommer att förbättra effektiviteten och noggrannheten i era projekt. Vi hjälper er att integrera och analysera olika typer av geografisk data från olika källor. På så sätt får ni en helhetsbild av ert område eller ämnesområde, vilket är till stor hjälp för strategisk planering.

Kvalitetssäkring och utbildning 

Vi erbjuder kvalitetssäkring av geografiska data samt datamodellering för att säkerställa att era GIS-lösningar är exakta, tillförlitliga och optimerade för era behov. Vårt team av GIS-experter står också till ert förfogande för teknisk support och utbildning, så att ni får ut mesta möjliga av era GIS-investeringar.

Jag berättar gärna mer Nora Lundblad nora.lundblad@ecogain.se +46 (0)10 405 90 13

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.