Lokalisering och utredningar

Lokalisering och utredningar

Ecogains underlag bygger på stor erfarenhet och expertis, och garanterar kloka och hållbara beslut. Vår styrka ligger i vår breda kompetens, med Sveriges ledande specialister inom specifika expertområden. Det ger oss en unik förmåga att förstå och tolka landskapets och situationens komplexitet. Du får pålitliga underlag som underlättar er planering och lokalisering, och blir avgörande för projektets framgång och långsiktighet.
Kontakta mig om du vill veta mer om våra tjänster
Några av våra case inom Lokalisering och utredningar
Utredning inför ny vindkraft och solenergi i Varbergs kommun Ecogain

Varbergs kommun: Utredning för storskalig vindkraft och solenergi

Ecogain fick uppdraget att har utrett förutsättningarna för storskalig vindkraft och solenergi i Varbergs kommun, som underlag till kommunens kommande översiktsplan. Idag finns där 16 vindkraftverk och fyra solenergianläggningar i drift. Behovet av el väntas öka kraftigt, vilket gör att kommunen i en ny översiktsplan behöver peka ut platser för ny elproduktion.

Läs mer om projektet

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.