Tillståndsprövning

Tillståndsprövning

Ecogain hjälper dig genom hela processen – från idé till beviljat tillstånd. Våra rapportleveranser är träffsäkra och respekterade för att de är gedigna, sajtspecifika och vetenskapligt grundade. Med vår erfarenhet kan ni minimera fördröjningar och kostnader och komma snabbare till etablering.
Hör av dig så berättar jag gärna mer om våra tjänster inom tillstånd och MKB
Några av våra case
Vindkraft OX2 Ecogain

OX2: Fullständig tillståndsprocess för Rambo vindkraftpark

OX2 utvecklar och säljer vind- och solkraftsparker och är ett av de ledande bolagen inom utbyggnaden för förnybar energi i Europa. Företaget har idag verksamhet i Sverige, Finland, Polen, Frankrike, Litauen, Norge, Spanien, Italien och Rumänien med huvudkontor i Stockholm.

Läs mer om projektet

Ecogain och Vinnova banar väg för en mer socialt hållbar industri

I november 2022 inledde Ecogain ett spännande uppdrag åt Vinnova med fokus på socialt hållbar industri. Detta projekt har varit en resa i kunskapsdelning, samverkan och framåtblickande tänkande, där målet var att främja en industri som inte bara är grönare utan också socialt hållbar.

Ecogain och Vinnova banar väg för en mer socialt hållbar industri

Baltic Offshore Delta – samråd och undersökningstillstånd

Njordr Offshore Wind AB undersöker möjligheten att etablera vindkraft i svensk ekonomisk zon i Östersjön. Upp till 300 vindkraftverk planeras, som sin placering utanför Stockholmsområdet har goda möjligheter att bidra till att tillgodose det ökande behovet av förnybar energi i en region som redan i dag har svårt att producera sin egen el och där möjligheterna för landbaserad vindkraft är begränsade.

Läs mer om projektet

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.