Projektledning

Ecogain erbjuder ett brett utbud av projektledare med olika kompetenser och erfarenheter inom flera olika verksamhetsområden. För oss är det viktigt att anpassa projektgruppen för att rätt kunskaper ska tillföras i projektet och tack vare vårt breda utbud av kompetenser finns alltid tillgång till den specifika expertisen som projekten kräver.

Trygg och erfaren projektledning med Ecogains miljökonsulter

Våra projektledare bidrar med en trygghet för er samt ett kompetent ledarskap genom alla typer av uppdrag, från mindre och tidsbegränsade åtgärder till mer omfattande projekt som löper över flera år. Genom ett nära samarbete med er och väl avvägda projekt- och tidplaner som grund hjälper vi er att slutföra ert projekt med fokus på kvalitet. 

Jag berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda inom projektledning Nora Lundblad nora.lundblad@ecogain.se +46 (0)10 405 90 13

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.