Visualisering och fotomontage 

Ecogain erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa våra kunder att visualisera och kommunicera sina planerade verksamheter för vind och sol. Vi tar fram fotomontage för planerade verksamheter som tar hänsyn till topografi, väderförhållanden och andra relevanta faktorer.

Visualering gör det enklare att förstå ert projekt

Vår tekniska expertis och långa erfarenhet av tillståndsprocesser, gör att vi kan skapa övertygande visualiseringar som tydligt visar hur projekten kommer att se ut under dag- och nattetid i den faktiska miljön. Visualiseringarna bidrar till en enhetlig bild och större förståelse för projektet bland alla intressenter och allmänhet. 

Skuggberäkning och synbarhetsanalys 

Utöver visualiseringar erbjuder Ecogain även skuggberäkning och synbarhetsanalys för vindkraftsanläggningar. Dessa tjänster hjälper till att visualisera den planerade verksamhetens påverkan på omgivningen genom synbarhet och rörliga skuggor, presenterade på en karta. Detta ger en klar bild av hur projektet påverkar sin omgivning, vilket är ovärderligt för en smidig tillståndsprocess och ökad acceptans hos berörda parter. 

Kontakta mig om ni behöver hjälp Nora Lundblad nora.lundblad@ecogain.se +46 (0)10 405 90 13

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.