Miljökonsekvensbeskrivning (MKB) 

Ecogain har lång och välrenommerad erfarenhet av miljökonsekvensbeskrivningar och är en trygg partner genom hela processen. Våra rapporter är tydliga och illustrativa och har respekt

MKB utifrån hänsynshierarkin, rättspraxis och beprövade metoder

Med specialistkompetens inom allt från ekologi till miljörätt kan Ecogain erbjuda skräddarsydd rådgivning och stöd genom hela ert projekt.  Vi utför detaljerade analyser av projektets konsekvenser och identifierar lämpliga skyddsåtgärder baserat på hänsynshierarkin. rättspraxis och väl beprövade metoder.

Vi hjälper er tolka resultaten och komma vidare i processen, till exempel genom att peka ut frågor som kan komma att bli avgörande vid tillståndsprövning och tillvägagångssätt för att hantera dessa frågor.

Detaljerad och tydlig MKB med hög trovärdighet

Vår noggrannhet och känsla för detaljer sträcker sig även till presentationen av miljökonsekvensbeskrivningen, där vi utformar en tilltalande layout med hög kvalitet. Våra rapporter är tydliga och illustrativa, och vi lägger stor vikt cid att även mer komplex information presenteras på ett enkelt och intresseväckande sätt.

Prata med mig om hur vi kan hjälpa er med MKB Nora Lundblad nora.lundblad@ecogain.se +46 (0)10 405 90 13

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.