Strategi och natursmart affär

Strategi och natursmart affär

På Ecogain brinner vi för att hjälpa företag att integrera biologisk mångfald i sina affärsstrategier. Vi vet att en natursmart affär inte bara uppfyller regulatoriska krav, utan också skapar långsiktiga värden och affärsmöjligheter. Med vår expertis stöttar vi dig genom hela processen – från att sätta mål och strategier till att navigera i de komplexa ramverken som CSRD, ESRS-E4, TNFD och SBTN.
Kontakta mig om du vill prata natursmart affär
Några av våra case
Boliden TNFD

Boliden och TNFD: Kartläggning av biologisk mångfald i gruvindustrin

Boliden vände sig till Ecogain för att få expertstöd i ett pilotprojekt inom ramen för den globala gruvbranschorganisationen ICMM. Uppdraget var att implementera TNFD (Task Force on Nature-related Financial Disclosures) vid en specifik site: Liikavaara, och på så vis kartlägga Bolidens påverkan på naturen på ett konkret och handfast sätt.

Läs mer om projektet
Akademiska Hus CSRD Ecogain

Akademiska Hus: kartläggning enligt SBTN för biologisk mångfald

Akademiska Hus har ambitiösa mål för sitt hållbarhetsarbete, som även inkluderar biologisk mångfald. Det var till stor hjälp när de skulle dra i gång en kartläggning enligt ramverket för SBTN.

Läs mer om projektet

Vi hör av oss till dig

Har du frågor om natur och biologisk mångfald, eller är nyfiken på hur Ecogains tjänster kan ge tydliga affärsfördelar i er verksamhet? Fyll i formuläret så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.